Til minne om Alexander Dale Oen

Det er med dyp sorg, sjokk og fortvilelse vi ha fått beskjeden om at Alex gikk bort i dag tidlig norsk tid under treningssamling i Arizona, USA.

Alex har for oss i Laksevåg Kajakklubb betydd svært mye gjennom mange år. Han har vært en del av treningsmiljøet i klubben, han har vært med å prege treningskulturen hos oss og han har vært med å spre glede og humor i flere sammenhenger sammen med klubben og enkeltutøvere av klubben.
Etter sitt store gjennombrudd under EM i 2007 og OL i 2008 ble Alex en svært opptatt mann og har i perioden frem til idag vært svært mye på reise, men når han var i Bergen stakk han gjerne innom oss i LKK rett som det var, han følte nok en tilknytning til oss på mange måter.
Jeg traff Alex sist i Des i fjor hvor han var en slik tur innom.

Flere av våre utøvere som har trent med Alex har hatt tett kameratslig kontakt med ham over mange år og vært ofte sammen med ham i sosiale sammenhenger, Alex var en kjernekar av de sjeldne, han spredte humor og idrettsglede rundt seg i stort monn.

Alex er dypt savnet av både enkeltutøvere i LKK og LKK som helhet.
 
Jeg oppfordrer alle lesere om å bidra på sin måte til å hedre minnet av en nær treningskamerat, en god venn og ikke minst av en av Norges største idrettsstjerner gjennom tidene.

Fra LKK’s side vil representanter fra styret delta under Alexander Dale Oens gravferd når den blir avholdt, LKK vil hedre hans minne med en krans på båren

Kondolanser på vegne av klubbens styre

Øyvind Sølberg sr
Styrets formann

This entry was posted in Aktiviteter. Bookmark the permalink.