Kurs i Padleteknikk 7 Juni kl 1700

Laksevåg Kajakk arrangerer kurs i padleteknikk for de som vil ha mer utav hvert tak. Det vil være fokus på teknikker som gjør at energien du bruker blir rasjonelt brukt og de krefter du har rekker lengre.

Instruktørene som holder kurset er padlere som er i verdenstoppen eller har vært i verdenstoppen. Studier av teknikken blir gjennomført i sammen med U23 landslagstreneren. Kurset vil bestå av tre moduler, Innførende teori med parktiske eksempler, filmer etc. Deretter blir det en praktisk øvelse hvor den enkelte utøver blir filmet i aksjon, helst i sin egen kajakk (for det beste resultat, vi har ellers kajakker til låns). Til slutt vil U23 landslagstreneren gi en evaluering av filmen, en film du får med deg hjem.

Du melder deg på ved å sende en mail til: halvard@tesdal.dk

This entry was posted in Aktiviteter. Bookmark the permalink.