Laksevåg Kajakklubb minnes Jan Edgar Kalleklev

Grunnlegger av Laksevåg Kajakklubb, Jan Edgar  Kalleklev, har gått bort etter kort tids sykeleie. Laksevåg Kajakklubb ble stiftet i 1975 av nettopp Jan Edgar, da mange padlere fra Laksevåg hadde lang reisevei til Njørd i Eidsvåg for å trene. Det startet med en garasje som båthus, og slik var kajakklubben i mange år. Til tross for at utstyr og lokasjon var spartansk, har klubben fostret opp solide padlere gjennom årenes løp, og allerede i 1975 sikret klubben sitt første NM gull, takket være Jan Edgards engasjement og smittende idrettsglede. Jan Edgard, som gikk under kallenavnet “Kalle”, var æresmedlem i LKK, og klubbens ærverdige K4-trebåt er oppkalt etter ham, og går med navnet “Kalle” i baugen. Vi har mistet en svært engasjert idrettsmann som har bidratt mye og positivt til lokalmiljøet på Laksevåg. Våre tanker går til Jan Edgards familie. Hvil i fred.

Styret i Laksevåg Kajakklubb

This entry was posted in Aktiviteter. Bookmark the permalink.