Resultater fra NC 3 og Ungdomsmesterskap

Flott innsats av padlerne under helgens Norges Cup-stevne 25.-26. juni, og et entusiastisk publikum som bidro til en flott ramme rundt arrangementet:

Her er resultatene fra både lørdag og søndag:
NC3_UM 2016 resultater lordag og sondag

Vi takker alle hjelperne våre for at de bidro til at vi fikk til et flott stevne i helgen; foreldre, tanter, onkler, besteforeldre, kusiner, fettere, tidligere padlere i klubben, foreldre til tidligere padlere, og trenere!

Takk også til våre støttespillere/sponsorer, som også bidrar til den kommende sommerleiren: Eika, Tine, Egge Import AS, Rognaldsen Bakeri, Euro Supply, Hertz, Måkestad , Olden, Hansa Borg Bryggerier AS, Glassmester Kåre Nilssen AS, Nygård Blomster-center, Nemo, Greger Frisør, Rema 1000 Nygård, Huselektro og Vågen Seafood.

This entry was posted in Aktiviteter. Bookmark the permalink.