Resultater Vestlandsmesterskapet 2015

Vestlandsmesterskapet (VM) ble gjennomført i flotte padleforhold lørdag. På et vindstille Gravdalsvann fikk vi kåret en rekke Vestlandsmestre på distansene K1 200 meter, 500 meter og langløp – en flott avslutning på sesongen 2015!


Laksevågpadlerne dominerte de fleste klassene, men en ivrig Joakim Sørbø fra Stavanger Kajakklubb vant alle distanser i Gutter 12 år. Dette er en klasse som normalt har over 40 padlere i Norges Cup-stevner. I VM var det 11 padlere i denne klassen, som kjempet om de gjeveste plasseringene. Laksevågpadlerne Bernhard Langeland og Niclas Karlsen tok henholdsvis 2. og 4. plassen i både K1 200 og langløp, og endte på en 3. og 4. plass på mellomdistansen K1 500. I jenteklassen vant Selma Blanco Landeråen, også hun fra Laksevåg Kajakklubb (LKK), alle distanser.

Malin Paulsen fra LKK vant alle distanser i 14-årsklassen der hun kjempet med to Njørd-padlere.

I ungdomsklassen for herrer vant Oliver Karlsen alle distanser, mens klubbkamerat Trym Landeråen tok en flott 2. plass på langløpet og ble nummer tre på distansene K1 200 og 500 meter.

I klassen Junior Herrer vant Ola Erland Nordtvedt (LKK) alle distanser, mens klubbkameratene Sindre Utne og Sondre Lervik tok henholdsvis 3. og 4. plassene på distansene langløp, K1 200 og K1 500 meter.

Se alle resultatene fra Vestlandsmesterskapet 2015: Resultat Vestlandsmesterskap 2015 (pdf)

Laksevåg Kajakklubb takker alle bidragsytere fra Fana Kajakklubb og Njørd Kajakklubb under helgens stevne, og for samarbeidet i sesongen 2015.

This entry was posted in Aktiviteter. Bookmark the permalink.